Вакууматор Freshpack — чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти). Не забувайте, що влагосодержащую продукцію, упаковану під вакуум, все одно рекомендується зберігати в холодильнику. Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби і м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Ось як можна застосовувати вакууматор Freshpack Pro:
1. Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.
2. Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати): ріжемо у вільний годину-інший овочів на тиждень, фасуємо і вакуумируем по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі і готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, що ведуть до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (в тому числі окислення). Навіть через кілька днів овочі будуть виглядати так, ніби Ви їх тільки запакували.
3. Приготування страв по техніці 'Су Вид', тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
4. Дуже швидке маринування риби і м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вауумный пакувальник справжня знахідка.
5. Закачування у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефону, яких-небудь документів чи карток. Особливо може стати у пригоді мандрівникам.
6. Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати у них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
7. Використовуйте Freshpack Pro просто як зварювач пакетів. За аналогією з супермаркетами.
Характеристики:
· Максимальний тиск всередині упаковки - 430 mmHg,
· Матеріал: пластик,
· Розмір пакувальника: 360х54х50мм,
· Вага: 0,6 кг,
· Споживання: 100Вт (середнє),
· Живлення: 220В,
· Максимальна ширина пакету: 295 мм,
· Розмір: 36 x 54 x 50 см
Комплектація:
· Вакууматор
· Пакети
· Інструкція
Особливістю Freshpack Pro є використання для вакуумної упаковки спеціальних пакетів з пухирчатою внутрішньою поверхнею. Перевага цього полягає в тому, що за рахунок нерівній внутрішньої поверхні забезпечується повна і рівномірна відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети, при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, справедливості заради варто відзначити, що Freshpack Pro теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.
Пристрій самого пакувальника досить просте. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакету.
Кнопка включення і окремий натискний вимикач призначені, відповідно, для автоматичної вакуумної упаковки продуктів в спецпакеты і ручної упаковки без вакууматора в звичайні пакети.
Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.
Почнемо з основного режиму - вакуумної упаковки.
· Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
· Встановлюємо пакет в спеціальний затискач у правій частині пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакету перебував рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
· Закриваємо кришку, фіксуємо обидві засувки. Натискаємо кнопку включення. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Час вакуумации і заварювання шва визначається автоматично.
· Відкриваємо засувки, пальцем відтягаємо клапан скидання повітря, відкриваємо кришку. Все готово.
Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакету, повністю відкачано, кришка притискається атмосферним тиском і активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Кришку можна натискати вручну, без включення насоса, саме це використовується в наступних режимах.
Деликатная упаковка, которая применяется для мягких продуктов, например, ягоды клубники. Точно так же заправляете спецпакет в упаковщик, включаете режим вакуумации, но не доводите его до конца, так как ягоды превратятся в кашу. Когда воздух будет откачан до нужного на ваш взгляд уровня, отключаете насос кнопкой и плотно прижимаете крышку руками и зажимаете нажимной включатель до загорания красной лампочки. Как только загорится зеленая лампочка, упаковка завершена.
Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Покласти пакет зрізом приблизно на 0.5 см глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за ущільнювальні стрічки. Закриваєте кришку і притискаєте її руками. Як тільки спалахне зелена лампочка, зварювання шва завершена. Майте на увазі, що колірна індикація розрахована на товсті спецпакеты, для тонких пакетів час пакування може бути менше.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
- Ціна: 320 ₴